Рукавичка для носа (Святенко Т., Кротюк О., Руда І.)

150 грн.

Марка:

Подробное описание

Навчись сам та навчи своїх батьків! Цей заклик з певністю можна назвати гаслом серії «Школа лікарки Тетті». Друга книжка серії так само адресується наймолодшим читачам. І так само йдеться в ній про здорові звички. Але тепер герої діють в інших обставинах. Попри серйозність питань, яких торкаються творці книжки, малюк почуватиметься у звичній для нього атмосфері гри. Бавлячись та слухаючи короткі теплі оповіді, він опанує ті знання, які – без перебільшення – згодом стануть визначальними для якості життя. Читаючи з малюком книги, ви даруєте йому найцінніше: знання про те, як бути здоровим, а отже, – щасливим.

Продовження пригод маленького Ромчика, іграшкового ведмедика Михлика і їхньої наставниці лікарки Тетті видавництво «Каламар» видало якраз під кінець року. Друга книжка завершує сезонний цикл (у першій, «Михлик їде на море» оповідалося про правила безпеки влітку й восени) – тепер дітлахи дізнаються, як поводитися взимку й навесні. Наприклад, що не можна розтирати снігом лице (а так хочеться!), як вдягатися надвір у морози, як не застудитися і що робити, коли все ж таки підхопиш вірус. А весною малюкам і їхнім дорослим буде корисно знати, що не можна рвати перші рослини.

Поради лікарки Тетті не переобтяжують текст. Для полегшеного запам’ятовування їх навіть виділено окремими блоками. Що важливо, книжки цієї серії створюють атмосферу довіри до медицини і лікарів уже в наймолодших читачів. Лікарські поради тут є частиною буденності, адже історії про Ромчика – щоденна рутина багатьох малюків: прогулянки, пісочниці, ігри в снігу, ознайомлення з різними видами рослин, ігри в лікування іграшок тощо. Саме такі прості історії про щоденні ритуали – важливий етап знайомства дитини з книжкою: читаючи начебто про себе, дитина пізнає насолоду від процесу.

Авторський колектив:

Тетяна Святенко – автор проекту, професор, лікар дерматолог.
Оксана Кротюк – автор тексту.
Інна Руда – ілюстрації.
Надія Фіголь – головний редактор.

Iнформацiя про книгу:

Формат 60х90/8
Друк офсетний
Видавництво «Каламар», 2018;

*Вы можете попросить профессора Святенко подписать Вам книгу и/или поставить автограф - для этого при оформлении заказа сообщите оператору о своем желании по телефону или в примечаниях к заказу.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Рукавичка для носа (Святенко Т., Кротюк О., Руда І.)”

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *