Застосування лікарських рослин у дерматології та косметології (Андрашко, Святенко, Вольбин та ін.)

150 грн.

Марка:

Подробное описание

У посібнику викладені сучасні уявлення про фітотерапію дерматозів. У загальній частині міститься коротка характеристика основних діючих речовин, що містять лікарські рослини, правила збору й сушіння сировини, приготування лікарських форм із лікарських рослин, та їх дозування. У спеціальній частині представлені ані про використання лікарських рослин при лікуванні шкірних хвороб, наведені рецепти сбору лікарських рослин.

Посібник призначенний для студентів напрямку підготовки «Лікувальна справа», «Фармація», як довідковий матеріал для лікарів дермато-венерологів, лікарів, які працюють у клініках та кабінетах косметологічного профілю, провізорів, лікарів-клініцистів різного профилю.

Застосування лікарських рослин у дерматології і косметології Ю.В. Андрашко, Т.В. Святенко, С.В. Вольбин, В.В. Вайс, О.О. Ващенко, Н. В. Іванюшко-Назарко, Р.В. Лабінський. – Львів – Ужгород – Дніпропетровськ, 2010. – 152 с.

Зміст

Вступ.
Перелік скорочень.

1. Характеристика основних діючих речовин лікарських рослин.
2. Збір лікарських рослин.
3. Первинна обробка і сушіння лікарської рослинної сировини.
4. Приготування з рослин лікарських форм для орального та зовнішнього застосування.
5. Правила та особливості застосування фітозасобів у дерматології.
6. Покази до фітотерапії захворювань шкіри.
7. Збори лікарських рослин.
8. Побічна дія лікарських рослин.
9. Протипоказання до застосування окремих лікарських рослин і можлива побічна дія.

Література.
Алфавітний покажчик назв лікарських рослин.

*Вы можете попросить профессора Святенко подписать Вам книгу и/или поставить автограф - для этого при оформлении заказа сообщите оператору о своем желании по телефону или в примечаниях к заказу.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Застосування лікарських рослин у дерматології та косметології (Андрашко, Святенко, Вольбин та ін.)”

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *